zondag 5 oktober 2014

Reactie van de winnares Zilveren Ster Yvon Jaspers op Gouden Televizier-Ring Gala


De Gouden Televizier-Ring ging naar Gooische vrouwen, de Zilveren Sterren naar Yvon Jaspers en Ruben Nicolai, Lieke van Lexmond nam de Televizier Talent Award in ontvangst en het Jeugdjournaal mocht eindelijk die Gouden Stuiver mee naar huis nemen.

Yvon Jaspers won voor de derde keer een Zilveren Ster, maar werd er bijna weer emotioneel van. "Ik had het helemaal niet verwacht. Het is dan wel de derde, maar dat maakt het echt niet minder speciaal. Ik ben er trots op dat ik nog steeds meetel. Als tv-presentator ben je hartstikke kwetsbaar, je probeert alles eruit te halen, maar je moet maar afwachten of dat ook gewaardeerd wordt. Wat ik hier in mijn handen heb, is één en al waardering."

Het is ongetwijfeld het populairste televisieprogramma op de Nederlandse televisie van de afgelopen jaren. Boer Zoekt Vrouw, het boerenkoppelprogramma van Yvon Jaspers, is ook dit jaar weer een kijkcijferhit die richting de grens van 4 miljoen kijkers aan het sluipen is.

Gisteren boekte Boer Zoekt Vrouw zelfs een seizoenrecord wat betreft het aantal kijkers. Met 3,8 miljoen kijkers werd de stijgende lijn van de afgelopen weken doorgezet. Met de finale uitzending is het zicht lijkt het dan ook zo goed als zeker dat het programma dit jaar de grens van vier miljoen kijkers weet te slechten.

Overigens was Nederland1 gisterenavond in zijn geheel zeer succesvol en zonder enige twijfel de best bekeken televisiezender. Studio Sport is weer terug bij het oude aantal kijkers dat het bord op schoot hebben, namelijk 2,9 miljoen.

Het journaal (2 miljoen), Lieve Paul (1,9 miljoen) en Bij ons in de PC (1,2 miljoen) trokken allemaal meer dan een miljoen kijkers. Alleen Oorlog, het nieuwe programma van Rob Trip, op Nederland2 en Red Mijn Vakantie op SBS6 trokken gisterenavond meer dan 1 miljoen kijkers. Yvon Jaspers blijft een kijkcijferkanon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten