dinsdag 27 november 2012

Winnares Zilveren Televizier-Ster Yvon Jaspers tijdens Gouden Televizier-Ring Gala in theater Carré in Amsterdam


Yvon Jaspers (KRO) heeft de Zilveren Televizier-Ster 2009 in de wacht gesleept voor beste tv-vrouw. Ze kreeg de publieksprijs vrijdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in theater Carré in Amsterdam.

Presentatrice Yvon Jaspers van Boer zoekt vrouw won de prijs eveneens in 2006 en 2008. De andere genomineerden bij de vrouwen waren Linda de Mol (RTL) en Anita Witzier (KRO).

Ruben Nicolai won de Zilveren Televizier-Ster 2009 voor populairste mannelijke tv-persoonlijkheid. Andere genomineerden waren Matthijs van Nieuwkerk (VARA/NPS) en Johnny de Mol (Veronica).

Voor Nicolai was het zijn derde nominatie. In 2006 won hij reeds een Gouden Televizier-Ring met het BNN-team van De Lama's. Inmiddels presenteert hij programma's bij de AVRO, waaronder 71 graden Noord dat vanaf december op de buis komt. Nicolai zei in zijn dankwoord dat het niet zijn beste tv-seizoen was geweest, doelend op de AVRO-flop Budget TV.

De Televizier Talent Award werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. De vorige winnares Yolanthe Cabau van Kasbergen reikte de talentenprijs uit aan RTL-presentatrice Lieke van Lexmond. Andere genomineerden in deze categorie waren NOS Journaal-presentatrice Eva Jinek en Valerio Zeno van BNN. Maar Zilveren Televizier-Ster 2009 was voor Yvon Jaspers.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten