maandag 3 november 2014

RTL en SBS willen Yvon Jaspers : Boer Zoekt Vrouw ster in trek bij commerciële omroepen


De commerciële omroepen kijken met een jaloerse blik naar het succes van het Nederland 1-programma Boer Zoekt Vrouw met televisie ster Yvon Jaspers. Dat vertellen twee omroepbazen dinsdag in RTL Boulevard.

"Elke keer als ik op maandagochtend de kijkcijfers bekeek dan dacht ik: dit kan niet waar zijn", vertelde RTL's Erland Galjaard.

"Ik zou Yvon Jaspers wel willen hebben, maar alleen met Boer Zoekt Vrouw."

De programmadirecteur van SBS Eric van Stade heeft ook zijn oog laten vallen op superster Yvon Jaspers. "Ongelofelijk, dat programma blijft maar scoren, terwijl we toch ieder jaar hetzelfde zien.", licht van Stade toe.

"Ik had het graag in mijn schema's gehad, maar het scoort goed op Nederland 1."

De televisiedirecteur van de NPO Gerard Timmer wil overigens dat Linda de Mol een overstap maakt."Ik vind dat Linda thuis hoort op Nederland 1", concludeert Timmer.

Als het aan Eric van Stade (SBS) en Erland Galjaard (RTL) zou liggen wordt Yvon Jaspers bij de commerciële zenders ingelijfd.

De zender-directeuren verbazen zich over het succes van Boer zoekt Vrouw.
Maar ook Erland Galjaard verwondert zich over de kijkcijfers. "Boer zoekt Vrouw is natuurlijk inmiddels een fenomeen geworden. Iedere keer dat ik op maandagochtend de kijkcijfers bekeek, dacht ik: Dit kan niet waar zijn. Ik zou Yvon Jaspers wel willen hebben, maar alleen met Boer Zoekt Vrouw."

2 opmerkingen: