donderdag 17 januari 2013

Yvon Jaspers openhartig in Kwestie van Kiezen van Rick Nieman

Yvon Jaspers openhartig in Kwestie van Kiezen van Rick Nieman.
Rick Nieman voelde Yvon Jaspers aan de tand in een nieuwe aflevering van Kwestie van Kiezen. Lange tijd maakte ze vooral programma’s voor kinderen.

Op een gegeven moment maakte Yvon Jaspers de overstap naar grotemensentelevisie en had met Boer Zoekt Vrouw een ongekend kijkcijfersucces te pakken.

De laatste jaren is Yvon Jaspers vooral te zien in reality-series waarin ze ‘gewone’ mensen gedurende een langere tijd volgt, zoals Liefs Uit…, XXS en Over Mijn Lijk.

Rick Nieman heeft enkele dilemma’s al prijsgegeven: verliefde boeren of verre liefdes? Is ze liever de beste moeder of liever kijkcijferkoningin? Kiest ze voor warme appeltaart of voor hete seks?

Yvon Jaspers boos over Mauro

Yvon Jaspers is steeds minder trots dat ze Nederlander is. Dat zei de presentatrice van Boer zoekt vrouw bij RTL in Een kwestie van kiezen. Ze deed de uitspraak toen de kwestie rond Mauro aan bod kwam.

'Ik vind het schandalig', zei Yvon Jaspers. Ze zegt zich te schamen voor de gang van zaken rond de Angolese asielzoeker. 'Een jongen van 18 het land uit sturen, dat hadden we toch een paar jaar geleden niet in ons hoofd kunnen halen.'

Yvon Jaspers zei ook nog dat ze wel eens met het idee heeft gespeeld om een politieke partij op te richten.

Yvon Jaspers heeft dus ook liever warme appeltaart dan hete seks.

Dit zei de Boer zoekt vrouw-presentatrice tegen Rick Nieman in het programma Kwestie van Kiezen. Yvon Jaspers is getrouwd met Pieter van Beukering met wie ze twee kinderen heeft.

Yvon onthulde ook hoe ze chagrijnig te krijgen is. "Ik moet op tijd eten. Dat vind ik heel belangrijk en ik kan er slecht tegen als dat niet lukt."

Verder Yvon Jaspers tegen Rick Nieman over de naaktscene uit de film Zebra, Het Beest in de Nek (1998) waarin ze helemaal bloot aan het zoenen en vrijen is: 'Moet dat nou op TV. Dat was natuurlijk al wel eerder op TV, maar voor een drama serie, dat naakt was niet voor iets anders bedoeld.'

Dit alles zei Yvon Jaspers in een openhartig gesprek met Rick Nieman in het RTL-programma Kwestie van Kiezen. Jaspers schaamt zich ook voor de gang van zaken rondom de Angolees Mauro. "Een jongen van 18 het land uit sturen, dat hadden we een paar jaar geleden niet in ons hoofd kunnen halen", aldus de presentatrice.


Yvon Jaspers hekelt het politieke klimaat in ons land. "Ik was echt heel lang trots dat ik Nederlander was, maar dat wordt snel minder."
In de politiek

Yvon Jaspers wil er ook iets aan doen. Ze fantaseert openlijk over een politieke carrière.

Rick Nieman legde haar de keuze voor: "Er komt een dag dat ik de politiek inga of er komt een dag dat ik het land onvlucht", antwoordde de populaire presentatrice Yvon Jaspers dat ze er wel eens over denkt een politieke partij op te richten. "En die noem ik dan de KVZ, de Kracht van Zacht."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten